Cultuur en creativiteit Bevers-Zeehonden

Uit FOSwiki

Zich verkleden, een gegrimeerde vlinder, tijger of zonnebloem op hun lachend gezichtje: Bevers-Zeehonden vinden het fantastisch. Ze houden er ook van om te kliederen met verf, in de weer te zijn met stiften en kleurpotloden of te prutsen met schaar, lijm en papier. Je kan ze verrassen met knutselactiviteiten met de gekste materialen. Het eindresultaat van hun werkjes is minder belangrijk dan het proces. Ze zijn heel blij met hun creaties en vinden complimentjes erover ronduit geweldig.

Voor het eerst in hun leven krijgt ook de buitenwereld greep op hun leven. Ze hebben hun eerste idolen, houden van tekenfilms en stripfiguren e.d. Vaak zijn ze daar heel intens mee bezig. Dit zijn bijzonder dankbare thema’s om te gebruiken in je groepsfeesten, kampen en cultuur- en crea-activiteiten.

Leid(st)ers die hun activiteiten creatief inkleden, die op zoek gaan naar originele materialen, die niet aarzelen om gek te doen en om mee te stappen in de fantasie van hun Bevers-Zeehonden, zullen een zeer plezierige tijd beleven in hun tak.