Cursus Instructeur

Uit FOSwiki

Train en vorm met TRAVO, Cursus Instructeur is een cursus van TRAVO

Bannerinstructeur.jpg

Wie

Ik wil graag zelfzeker voor een cursus- of leidersgroep staan. Daarbij wil ik leren inhouden over te brengen via leuke methodieken. Mijn deelname aan Cursus Animator en Hoofdanimator is een pluspunt, maar geen noodzaak. Belangrijker is dat ik de inhouden van die cursussen onder de knie heb. Ik sta sterk in mijn schoenen, heb al een aantal jaren leiderservaring en kan feedback geven en krijgen.

Wat

Inhoudinstructeur.jpg

Door dagelijks andere opdrachten met verschillende partners oefen je jezelf en geef je cursus aan elkaar. Je komt tot nieuwe inzichten, doet nieuwe kennis op, verbetert je vaardigheden en sleutelt aan je werkpunten. Je leert inhouden beter verwerken, nieuwe methodieken en hun toepassingen, spreken voor grote groepen, omgaan met open doelen, hulpmiddelen gebruiken, het maximale halen uit omgeving, materiaal en mensen.

Periode

De cursus loopt in de krokusvakantievanaf, de data vind je hier

Kostprijs

De prijs van het geheel bedraagt €106. (dit is een richtbedrag, check hier voor het precieze bedrag)

Attest

Na de cursus ben je verplicht om nog eens 60u stage af te leggen. Daarna vul je samen met je begeleider een stageformulier in dat je ontvangt na het volgen van de cursus en dat je opstuurt naar het FOS kantoor. Daarna krijg je het attest instructeur . De hele procedure kan zes maanden tot één jaar duren.

Met je officieel erkend attest kan je terecht bij andere organisaties en veel steden en gemeenten drukken hun waardering uit in subsidiëring voor het attest.

Voor meer info omtrent attesten en subsidies klik hier

Inschrijven

Inschrijven kan via de FOS-website - Cursus Instructeur Lees ook de Algemene Voorwaarden.

Bron(nen)

Bron(nen):