Mission Impossible

Uit FOSwiki

09 team.png

Auteur: Mier
Eenheid auteur: 226e De leeuwerik

Spelverloop:
Oh nee, we zijn allemaal gevangen en nu moeten we nog over die gevangenismuur zien te geraken. Echter, deze staat vol met bewaking. Enkel in het donker maken we een kans, als we de zoeklichten weten te ontwijken.
De leiding staat op 1 lijn opgesteld met elke een zaklamp. Een eind verder (liefst in het bos, of achter een hoek van een gebouw) beginnen de gasten. Zij moeten naar de overkant zien te geraken, zonder herkend te worden. Dit kunnen ze doen door de lichtbundels te ontwijken, door zich te verkleden, door een enorme omweg te nemen,... Hierin mogen ze dus zo creatief mogelijk zijn.
De leiding blijft op zijn vaste positie staan en schijnt rond met de zaklamp. Zij moeten de namen van de persoon die zij in hun lichtbundel gevangen hebben zien te raden. Max. 2x gokken is toegestaan. De gasten moeten iets zien over te brengen. Dit kunnen dynamietstaven zijn om de muur op te blazen, maar dit kunnen ook gewone voorwerpen zijn, nodig om te ontsnappen (vb een schop, een ladder van 6m, een zware blok hout,...)

Benodigdheden:

  • zoeklichten (zaklampen met gebundeld licht)
  • materialen om over te brengen