Overleg:Hoofdpagina

Uit FOSwiki

Overlegpagina over de inhoud van de hoofdpagina & etalage.
Ook Overlegpagina voor algemene vragen over de FOSwiki. (check ook de handleiding, wellicht vind je daar een antwoord voor je vraag)

Aboe (39e De Menapiers) zei:

Wie is verantwoordelijk voor deze pagina.. naar mijn mening kan de startpagina een stuk beter met als doel meer aan te zetten om verder artikels op de wiki te lezen .. en ook de omvangrijkheid (als dat een woord is) van het geheel meer naar voor te laten brengen

Klipdas (200e De Vleermuis) zei:

ik heb eens wat veranderd. (vooral geschrapt eig) Zie voor de vorige versie bij geschiedenis hierboven.

Klipdas (200e De Vleermuis) zei:

I dit beter zo?

Kan iemand die kader eens goed nalezen? Vind m'n zin gekunsteld, maar zie de oplossing niet. Probeer maar iet.

betamethasone acetatena phos

Hoe registreren

Ik probeer me te registreren, maar het mislukt telkens. Wat doe ik fout? Ik krijg een getal te zien en dat type ik in, dan mijn gegevens, dan registreren. Hierna krijg ik steeds opnieuw het registratie gedeelte??????? ([email protected] - 15:34)

Klipdas (200e De Vleermuis) zei:

Hoi Ik heb een beetje zitten prutsen, en het lijkt mij dat "geen lid van FOS Open Scouting"" niet meer werkt. Ik zal dit doorgeven. Mocht je ondertussen al een account wensen, kan je mss registreren met als eenheid 2000e Zilverdassen. Ik denk dat we dat achteraf dan eventueel kunnen aanpassen.

Test je eens of het zo wel werkt? Grtz,

Klipdas.

Is er een manier gevonden om (2000e De Zilverdassen) weg te doen achter mijn naam. Bij het inloggen de eerste maal ging dit niet anders zoals blijkt uit bovenstaande tekst. Alvast bedankt. --Jaguaragd (2000e De Zilverdassen) (overleg) 10 apr 2015 22:03 (CEST)

Spelen leiding

Hallo,

Ik zie net dat het bij de spelendatabase stopt bij spelen voor Seniors. Het is misschien leuk om ook een optie spelen leiding te maken, zodat we spelen van en voor de leiding ook kunnen delen? Denk maar aan activiteiten van de stam, midweekspelletjes, teambuilding....

groetjes leeuwaapje

Artikel "Vuur door wrijving"

Ik heb zojuist een artikel toegevoegd over "Vuur door wrijving" onder de noemer van Vaardigheden. Kan er iemand zeggen of dit artikel daar op zijn plaats staat of verplaatst moet worden (misschien als zelfstandig artikel of onder kampvuur of vuur maken)?--Jaguaragd (2000e De Zilverdassen) (overleg) 12 apr 2015 17:14 (CEST)