Overleg:JaHoe!?

Uit FOSwiki

ik heb info over het buitenlandsdag maar weet niet goed hoe ik de link moet maken met de info die hier gegeven wordt.

Hoe je een doorverwijzing concreet doet en een nieuwe pagina maakt en waar deze dan moet staan.

Buitenlanddag Zin in een niet-alledaags kamp? Klaar voor een interculturele uitdaging? Al gehoord van Jamboree, Flamboree, GSB? Het gaat hier over allerlei activiteiten en organisaties met internationale aspecten. Scouts en gidsen zijn er immers wereldwijd. Ploeg Buitenland (VVKSM) en Ploeg Internationaal (FOS) zijn samen actief om die internationale dimensie van scouting en guiding tot bij jou te brengen. Tijdens de Buitenlanddag bieden wij een buitenkans om iets op te steken over de uitwisselingen met de buitenwereld binnen en over de grenzen heen. Beide ploegen willen iedereen alvast op weg helpen bij het opstarten van een internationaal avontuur.

Ben je leiding, jin of senior, structuur-medewerker of federaal actief en wil je kennismaken met de internationale dimensie van scouting binnen en buiten de grenzen?

Kom dan gerust een kijkje nemen op de Buitenlanddag van dit jaar: doorlopend van 14 tot 17 uur een waaier aan activiteiten van werkwinkels, infostanden, spelen tot een bonjour, guten Tag of hello met scouts en gidsen uit het buitenland.

Van harte welkom

extra info:

‘Buitenland’ is meer dan zomaar de grenzen oversteken. De buitenwereld lacht je toe: grijp die buitenkans!


Buitenlanddag = doén! De échte internationale kriebels krijg je pas door het zelf mee te maken. Opzwepende percussie, Afrikaans koken, exotisch dansen … kom het meemaken.

Buitenlanddag = sfeer opsnuiven! Zalige dia’s om bij weg te dromen, verhalen waarvan je de kriebels krijgt, ervaringen die je doen watertanden: mensen die ‘internationaal gegaan zijn’ komen het zelf vertellen. Informatie uit de eerste hand.

Buitenlanddag = weten! Aan een internationaal avontuur begin je niet zomaar. Wij helpen je op weg en laten je de bomen zien in het aanlokkelijke buitenlandbos.

Buitenlanddag = bijleren! Dat kadervorming en TRAVO grenzen verleggen, wist je al. Maar wist je al dat dat ook in het buitenland kan? Bij de infostanden van oa. CataVlaams hoor je er alles over.

Buitenlanddag = geld! Voor velen is dit dé drempel die de internationale dromen verstoort. Buitenland is toch veel te duur? Hoeft niet, en bovendien kan je voor sommige initiatieven subsidies krijgen.

Buitenlanddag = gevaarlijk?! Buitenlanddag is compleet ongevaarlijk, buitenland houdt soms een risico in. Maar met een flinke portie gezond verstand, een goede voorbereiding en een degelijke verzekering is het risico niet groter dan in ons aller Ardennen … We leggen je op een veilige manier uit waarop je moet letten.

Buitenlanddag = varia! We hebben nog een heleboel andere dingen voor jullie in petto: internationale kampen in binnen- en buitenland, een internationale bar, buitenlandse gasten, …

Buitenlanddag = een aanrader! Kom ruiken, proeven, kijken, luisteren, voelen, … wij leggen al je zintuigen in de watten!

10.10.8.2 zei:

informatie over hoe je linken zet en teksten opmaakt vind je in de handleiding, je zal zien, het is erg eenvoudig!

205.213.195.70 zei:

{{{4}}}