Overleg gebruiker:Maki (500e Nationale structuren)

Uit FOSwiki

Overleg met gebruiker Maki

WikiSysop (500e Nationale structuren) zei:

Hey Maki!

Er zijn twee pagina's die je misschien best even bekijkt (en wellicht aanpast) voor Saamdagen:

WikiSysop (500e Nationale structuren) zei:

Op dit moment is het Pieter/Steppelemming van De Vleermuis, maar ik weet niet of ik dit account zal mogen houden ;-)

WikiSysop (500e Nationale structuren) zei:

Trouwens, enkele zeer geslaagde foto's met het JaHoe!? logo. Vooral deze is erg geslaagd: brecht met logo

WikiSysop (500e Nationale structuren) zei:

Hey Maki,

Alvast bedankt voor je wijzigingen aan de travo artikel. Misschien moeten we eens samenzitten en afspreken in hoeverre delen van de FOS Open Scouting website naar hier moeten gehaald worden. Ik denk bv. aan de informatie over de cursussen. Het lijkt mij in ieder geval de moeite waard de pro's en de contra's eens tegen elkaar op te wegen.


WikiSysop (500e Nationale structuren) zei:

Het hele idee is de redundantie tot 0 te herleiden ... nu gezien de huidige toestand is dat vrij ambitieus, maar hoe minder dubbele teksten hoe beter ...

WikiSysop (500e Nationale structuren) zei:

Misschien kan je die prenten met dutroux en "had ik maar basiscursus" enz gebruiken ... die zullen het wel wat grappiger maken ;)

Steppelemming (200e De Vleermuis) zei:

Hey Maki

Pieter hier (nu met persoonlijk account!).

Ik stel voor dat TRAVO nog de pagina's update van de verschillende cursussen. Zeker van BC en LC kan dit vrij eenvoudig (de cursussen zijn per hoofdstuk omgezet naar wiki artikels, bv positief omgaan met kinderen) zodat je al direct kan doorlinken naar de inhoud!

Jullie hebben ongetwijfeld ook nog informatie en werfteksten etc staan over al die cursussen dus normaal gezien is het niet veel werk.

Ik denk dat het zeker de moeite is dit nog te doen voor saamdagen omdat na saamdagen veel leiding voor een eerste keer zal komen kijken en we willen niet dat het TRAVO gedeelte verlaten blijkt.

Ivm voorlopige redundantie moet je je nog niet veel zorgen maken, het is belangrijk dat we de wiki nu voldoende testen zodat we binnen enkele maanden precies weten waar we naar toe willen met de nieuwe fos website...

Alvast bedankt voor de moeite!