Overleg gebruiker:Marter (2e De Westhinder)

Uit FOSwiki

WikiSysop (500e Nationale structuren) zei:

Hey marter! Alvast hartelijk welkom op de wiki! Erg bedankt voor de vele updates die je (nu al) met ons gedeeld hebt!

We hebben de wiki afgelopen week voorgesteld aan WOSM (op een conferentie met alle scouts van europa) en het is fantastisch om dan te kunnen tonen dat, terwijl wij afwezig zijn, de wiki toch verder groeit door enthousiasme van de leiders. Dankjewel!

Je zou zeker eens moeten kijken naar de teervoet pagina, want daar staat ook al héél wat informatie over JVG en techniekenwerking. Misschien kan je beide pagina's wel in elkaar integreren. De teervoet pagina wordt dit jaar gebruikt om het nieuw teervoetboekje te maken (rechtstreeks, dus pagina is het nieuw boekje) dus op die manier kan je rechtstreeks bijdragen tot het nieuw boekje, vanaf je bureaustoel!

Groeten van Jahoe

WikiSysop (500e Nationale structuren) zei:

Andere tips die je zeker nog kan doen is:

-je eigen pagina updaten: Gebruiker:Marter_(2e_De_Westhinder)

-spelen van je eigen eenheid toevoegen in de speldatabase

Steppelemming (200e De Vleermuis) zei:

Hey marter,

Weet je wat, maak eerst die pagina aan (over de vloot), en van zodra we weten wat voor inhoud jij allemaal op die pagina ziet kunnen we ze een gepaste plaats toekennen (eventueel in het zijmenu).

Het is wel de bedoeling het zijmenu in de toekomst overzichtelijker te maken ... wie weet heb je daar ook constructieve voorstellen voor?

Steppelemming (200e De Vleermuis) zei:

Ongelooflijk bedankt trouwens voor het artikel over het gebruiken van de handbijl!

Steppelemming (200e De Vleermuis) zei:

Overigens moet je zeker eens overleggen met Nauwgezette Arend (hij heeft hier ook een account). Hij is bezig met de nieuwe versie van het teervoetboekje. Misschien kunnen (een deel) van jouw artikels toegevoegd worden in het boekje...

Rik (500e Nationale structuren) zei:

Dag Marter, ik paste de pagina Vloot cursussen en roeicursus stilstaand water wat verder aan. Vooral layoutmatig. Ga gerust eens kijken of ik er iets mee verknoeid.

Rik