Regenactiviteit

Uit FOSwiki

09 team.png

Auteur: 200 ste De Vleermuis
Eenheid auteur: onbekend

Spelverloop:
Het regent vandaag, dat wil zeggen dat de weergoden ons niet zo gunstig gezind zijn. De weergoden zullen jullie gebeden aanhoren als jullie bewijzen dat jullie de leiding kunnen verslaan!

Er worden 6 groepen gevormd, bij elke groep hoort een leiding die deze groep moet verslaan. Alvorens aan de battle te kunnen beginnen, moet elke groep een code kraken. Elke groep moet raadsels/vragen oplossen, telkens een raadsel is opgelost gaan ze daarmee naar hun leiding…die geeft hun dan een letter. Als ze alle letters verzameld hebben kunnen ze een woord vormen, als ze het woord hebben gevonden kunnen ze hun leiding proberen verslaan in verschillende spelletjes. Het team dat zijn/haar leiding het meest heeft verslaan op het einde van het spel wint en mag een wens overmaken aan de weergoden.

-arm worstelen: 1 leiding tegen 2 kinderen -om ter langst niet lachen 1 kind tegen 1 leiding -om ter langst aaaaa zingen tegen leiding -3x kop of munt -3x blad steen schaar - woordslang met dieren, hele team tegen leiding -om ter snelst alfabet met namen hele team tegen 1 leiding -leiding vertelt een verhaaltje: team moet zeggen of het waar of niet waar is, als ze het juist hebben winnen ze -…

Benodigdheden:benodigdheden: - raadsels (alles 6 keer) -balpennen

-papier


Geschikt voor: Bevers-Zeehonden,Welpen,
Soort activiteit: voor binnen,