Tetje strekje

Uit FOSwiki

09 team.png

Auteur: john
Eenheid auteur: de vleermuis

Spelverloop:
Met valse tetten : smokkelen. (valse implantaten) Frankrijk: grenspolitie 1 groep Hoeybergs: met das op hun hoofd & met fluovestje 1 groep anti-tetten-politie (justine henin) Doel: 5 vrouwen van grote, valse borsten voorzien. De valse borsten zijn ballonnetjes . De verdedigers moeten door de ballonnen kapot te maken.

De smokkelaars moeten borsten smokkelen naar de vrouwen zonder tetten. Daarvoor krijgen ze in ruil geld (100€ & 200€ & 400€). De smokkelaars hebben in het begin een eindig aantal tetten (20). Max met 1 tet lopen. Met het gewonnen geld kunnen ze vanalles kopen - Extra tetten (50€/2) - Grotere tetten / betere tetten (50€/1 & 100€/1) - Fluovestjes: geld geven voor fluovestje te mogen uitdoen (800€) - Tennisbal: om mee te gooien waardoor ze moeten stilstaan (100€) - Tape: om 2 verdedigers aan elkaar te hangen (400€)

De verdedigers moeten de aanvallers tegen houden door ze te tikken - Blad steen schaar  Als aanvaller wint mag hij doorlopen  Als verdediger wint, moet aanvaller zijn smokkelwaar afgeven & zijn geld indien hij smokkelwaar bijheeft Met het geld dat de verdedigers afpakken, kunnen ze dingen kopen - Tennisbal: om mee te gooien waardoor ze moeten stilstaan (100€) - Tetje-prik (800€) - Tape: om 2 aanvallers aan elkaar te hangen (400€) - Overlopen: iemand van de aanvallers kopen om in verdedigend team te zitten. (600€)

De uitgeknipte borsten zijn punten. Dit is voor bij de modeshow voor op het einde van het spel! Daarop geeft de leiding punten voor het mooiste setje tetten.

Benodigdheden:- Ballonnen winkel - Vals geld Lokaal - 5 posters met uitgeknipte tetten - Tennisbals lokaal - Tape lokaal - Touw lokaal - Fluohesje lokaal

- Schaar