Cultuur en creativiteit JVG's-Aspiranten: verschil tussen versies

Uit FOSwiki

k (Klipdas (200e De Vleermuis) heeft pagina Cultuur en creativiteit JV/JG's-Aspiranten naar Cultuur en creativiteit JVG's-Aspiranten hernoemd)
 

(geen verschil)


Huidige versie van 3 jun 2013 om 15:28

Weinig JV/JG’s-Aspiranten hebben een boodschap aan Cultuur met de grote “C”. Toch zijn ze, zonder het te beseffen, vaak met cultuur bezig. Ze zijn geboeid door muziek, film enz… Spelenderwijs – en met voldoende inkleding – kan je ze al eens in aanraking laten komen met Tsjaikovski, maar meestal houden ze het toch bij Tarantino… Als JV/JG’s-Aspiranten de vrijheid krijgen om zich creatief uit te leven, komen ze geregeld verrassend uit de hoek, want op de een of ander manier zijn ze allemaal creatief! Vaak zijn ze (vooral de jongens) nog wat geremd, want “creatief “, dat klinkt niet stoer genoeg.

Leid(st)ers proberen JV/JG’s-Aspiranten te stimuleren om hun inspiratie de vrije loop te laten gaan. Samen versieren ze het lokaal, doen ze aan action painting . Groepswerken zorgen ervoor dat iedereen zijn stempel kan drukken en tevreden kan zijn over het resultaat.