Kampmelding: verschil tussen versies

Uit FOSwiki

(FOSkampen.be)
(FOSkampen.be)
Regel 8: Regel 8:
  
 
=FOSkampen.be=  
 
=FOSkampen.be=  
De website [http://www.foskampen.be] of [http://www.scoutskampen.be] werd in mei 2014 gelanceerd. Op deze website moet je je kamp melden maar je ziet meteen ook welke eenheden waar op kamp gaan & hoe ze dat doen: in het buitenland, op de geweldige wei van boer Armand, op tak- of eenheidskamp, ... Zo kunnen de eenheden van FOS Open Scouting elkaar tijdens de zomer makkelijk vinden én kan iedereen leren van elkaar.
+
De website [http://www.foskampen.be www.foskampen.be] of [http://www.scoutskampen.be www.scoutskampen.be] werd in mei 2014 gelanceerd. Op deze website moet je je kamp melden maar je ziet meteen ook welke eenheden waar op kamp gaan & hoe ze dat doen: in het buitenland, op de geweldige wei van boer Armand, op tak- of eenheidskamp, ... Zo kunnen de eenheden van FOS Open Scouting elkaar tijdens de zomer makkelijk vinden én kan iedereen leren van elkaar.
  
  

Versie van 13 mei 2014 om 09:51

Regel

  • De kampmelding is verplicht voor alle activiteiten die drie overnachtingen of langer duren. Een verblijf van minder dan drie nachten mag je ook melden, maar dat is niet verplicht.
  • De melding is verplicht om verzekeringstechnische redenen en is ook belangrijk opdat het Landelijk Secretariaat steeds alle FOS-eenheden op kamp zou kunnen bereiken.
  • Een kamp melden doe je minstens 6 weken op voorhand.

Hoe

Een kamp melden doe je door je op de website www.foskampen.be aan te melden en het kampmeldingsformulier in te vullen. Indien alles in orde is ontvang je een digitale kampvergunning. Deze vergunning vormt het bewijs dat de fedeatie achter dit kamp staat en dat de eenheid kan rekenen op de volledige dekking (persoonlijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid) die voorzien is in de verzekeringspolis.

FOSkampen.be

De website www.foskampen.be of www.scoutskampen.be werd in mei 2014 gelanceerd. Op deze website moet je je kamp melden maar je ziet meteen ook welke eenheden waar op kamp gaan & hoe ze dat doen: in het buitenland, op de geweldige wei van boer Armand, op tak- of eenheidskamp, ... Zo kunnen de eenheden van FOS Open Scouting elkaar tijdens de zomer makkelijk vinden én kan iedereen leren van elkaar.


De meest up-to-date informatie over de kampmelding vind je steeds in de admibundel van het betreffende jaar.