Overleg gebruiker:Femke (500e Nationale structuren): verschil tussen versies

Uit FOSwiki

k
k
Regel 50: Regel 50:
  
 
}}
 
}}
 +
 +
{{discussionbox1|Steppelemming (200e De Vleermuis)|Steppelemming (200e De Vleermuis)|6 dec 2008 10:19|op dit moment is de enige manier het nakijken van de geschiedenis van de betreffende pagina, en kijken wie de nominatie heeft toegevoegd
 +
 +
groeten,
 +
pieter}}

Versie van 6 dec 2008 om 12:19

Voor alle vragen in verband met JaHoe!? kan je hier terecht. Als je een gegronde reden opgeeft kan ik ook je bijnaam of eenheid veranderen.

WikiSysop (500e Nationale structuren) zei:

Hallo femke, ik vraag mij af of je een melding gaat krijgen omdat je persoonlijke overleg pagina is gewijzigd... Het is de bedoeling dat dit de manier wordt om op een dynamische manier in contact te komen met ons!

WikiSysop (500e Nationale structuren) zei:

Hey Femke,

http://media.scoutwiki.org/Main_page

Dit is een "open source" databasebank van afbeeldingen te maken hebben met scouting: foto's per thema (technieken, spelen, ...) logo's, ... En dit alles onder de GNU license, zeker bruikbaar om de wiki verder op te fleuren!

Ik zal het ook toevoegen in de handleiding

WikiSysop (500e Nationale structuren) zei:

Hey Femke!

Ik heb op de pagina categorie:grote spelen en categorie:kleine spelen een formuliertje ingevoegd zodat je je makkelijker een spel kan toevoegen.

Nauwgezette Arend (500e Nationale structuren) zei:

Dag Femke,

Ik weet niet of het een goed idee is om alle Teervoet-pagina's te hernoemen door er een spatie tussen te zetten. Die dubbelepunt zonder spatie heeft namelijk een speciale functie in wiki's (die ik nog niet helemaal begrijp), en heeft niks te maken met de dubbelepunt in een zin met spatie erachter...

WikiSysop (500e Nationale structuren) zei:

Hey femke,

ik heb de FOS approved pagina wat verder uitgebreid. Kijk je eens of je het goed vindt?

Steppelemming (200e De Vleermuis) zei:

Mooi werk aan het liedjesboek! Misschien moet het op de voorpagina gefeatured worden (bij het deeltje VG's, onder het mom van zingen aan het kampvuur?)

Steppelemming (200e De Vleermuis) zei:

Het ziet er heel erg mooi uit (de takken van open scouting)!

Linken vanaf de pagina's naar de fundamenten lijkt mij inderdaad aangewezen. Maar ik zou zelfs verder durven gaan: linken naar fundamenten, maar ook naar spelen en andere pagina's die met dit onderwerp te maken hebben ...

Natuurlijk iets van lange adem ... maar gewoon aan aanzet geven is al mooi natuurlijk :)

Steppelemming (200e De Vleermuis) zei:

Hey Femke!

Ik dacht dat het misschien tijd werd om de hoofdpagina eens helemaal opnieuw in te vullen. Ik heb het op dit moment jammer genoeg bijzonder druk met werken voor school. Maar misschien heeft Nautilius of jij wel even tijd om daar aan te werken?

Tijdens de blok ga ik ook een slagske doorgeven voor de wiki ;-)

Vriendelijke groeten,

Steppelemming

Steppelemming (200e De Vleermuis) zei:

Hey femke,

We kunnen er absoluut teksten opzetten die in de werkhoek staan hoor! Ik denk dat dit zelfs een heel goed idee is.

Steppelemming (200e De Vleermuis) zei:

hey femke,

Bedankt om de hoofdpagina te wijzigen! We zouden ook nog eens moeten kijken naar de fos-approved list. Er zijn al heel wat artikels genomineerd (zie de werkhoek).

Vriendelijke groeten en extreem veel excuses voor het te late verslag van de academy, het komt er zeker vandaag aan! Ik hoop dat je er geen problemen door gekregen hebt!

Steppelemming (200e De Vleermuis) zei:

op dit moment is de enige manier het nakijken van de geschiedenis van de betreffende pagina, en kijken wie de nominatie heeft toegevoegd

groeten,

pieter