Themawerking JVG's-Aspiranten

Uit FOSwiki

Versie door John Vanderstraeten (500e Nationale structuren) (overleg | bijdragen) op 3 okt 2008 om 11:23 (Nieuwe pagina: JV/JG’s-Aspiranten hebben al een zeker imago op te houden. Soms zorgt dat voor wat schroom als het erop aankomt zich te verkleden en samen gek te doen. Ze hebben wat tijd nodig om h...)

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)

JV/JG’s-Aspiranten hebben al een zeker imago op te houden. Soms zorgt dat voor wat schroom als het erop aankomt zich te verkleden en samen gek te doen. Ze hebben wat tijd nodig om hun maskers te laten vallen en mee op te gaan in de sfeer.

Om deze drempel te verlagen, is de houding van de leid(st)ers belangrijk. Ze nemen het voortouw, lopen zelf ook het liefst verkleed rond en gedragen zich prettig gestoord. Ze besteden veel zorg aan inkleding en sfeerschepping. Voor hun thema’s halen ze de mosterd bij de JV/JG’s-Aspiranten zelf. Hun leefwereld en inspiratie zal voldoende fantastische ideeën opleveren om plezierige themaspelen te maken en onvergetelijke kampen te beleven met originele, knotsgekke thema’s.